• 971 77 52 52
  • primaries@mespermallorca.cat
  • primariespalma@mespermallorca.cat
  • primaries@mesperinca.cat

Candidatures a l'Ajuntament d'Inca

CANDIDATURA A ENCAPÇALAR LA LLISTA

Alice Weber

Som una mare feminista que creu que per parlar cal escoltar amb empatia. Professora vocacional actualment al servei de la gent d'Inca com a regidora d'Educació, Formació i Treball, portaveu municipal de MÉS per Inca, coordinadora de l'agrupació i membre de l'Executiva de MÉS per Mallorca. Fa 4 anys vaig decidir que indignar-se no basta i vaig donar una passa endavant per formar part d'un equip que venia a posar en marxa un canvi basat en nova política, gestió i feina transversal en xarxa. Aquell compromís s'ha enfortit i per això em present a les primàries de MÉS per Inca amb la convicció que si ho feim junts, tot allò que està per fer, és possible. Facem-ho! #JuntsSomMÉS

CANDIDATURES A LA RESTA DE LA LLISTA DE L’AJUNTAMENT

Mateu Pieras Villalonga

Som militant del PSM des de 1993. Em dedic professionalment a la docència. Consider imprescindible que la tasca feta per MÉS a l'Ajuntament continuï duent-se a terme. MÉS ha de ser la peça clau per defensar la llengua i la cultura catalanes i el dret a decidir, per blindar els drets socials elementals i per construir un model socioeconòmic més just per al conjunt de la ciutadania.

Lluís Miquel Pradas Ayats

Jo sóc una persona que vinc del Principat, sempre he estat interessat per la política ja que jo he viscut els anys del franquisme i la transició, i sempre he participat en manifestacions, per conquerir un país millor, amb idees d’esquerres i republicanes. He estat administratiu durant molts anys en una empresa multinacional de productes químics. Sempre m’ha agradat l’esport, la música i el cinema entre altres i practico l’art de la pintura i el dibuix des de fa molts anys.

Biel Frontera Borrueco

Aquests darrers anys he tingut la sort d’acompanyar n’Alice i en Toni al grup municipal de MÉS per Inca, on hem impulsat noves dinàmiques que fan la nostra ciutat més atractiva. Ara em present a aquestes primàries amb més il·lusió, amb la intenció de que MÉS pugui repetir mandat amb molta més força, ja que, per una banda, hem de consolidar la feina iniciada i, per altra, hem de desenvolupar moltes noves idees per millorar el benestar a Inca. A més, vull posar en valor que la nostra proposta política posa per davant a les persones, respectant la diversitat, amb una mirada oberta, inclusiva i acollidora, amb la voluntat de fer poble i promoure un teixit de complicitats entre veïns i veïnes.

Pere Josep Quetglas Maroto

Inca per més temps necessita continuar amb el projecte actual d’una política progressista que ens ha ajudat a transformar la ciutat cap a una política més social, més cultural, més innovadora, més formada, més sostenible i més verda, una bona gestió encaminada a treballar per i amb al ciutadà. Per aquest motiu vull presentar la meva candidatura, nascut el 1965 compromès sempre amb l’associacionisme, moviments juvenils, membre del Consell de Joventut d’Inca i de les IB, soci de l’OCB, Amipes i des del 1986 simpatitzant i després militant del PSM. Treballo com a gerent a un grup d’empreses i som secretari de l’Associació Empresarial INFOCAL. Experiències que vull compartir al projecte de la nostra ciutat.

Antoni Andreu Ferriol Mora

Tenc 47 anys, nascut a Inca al barri de Crist Rei. Vaig cursar FP2 de Calçat i de Informàtica.La meva vida Professional em va dur a ajuntar les branques formatives del Calçat i les noves tecnologies, formant part de la nostra indústria del Calçat. Això no vol dir que deixés de banda la creació artística que xup xup ha anat desenvolupant al llarg de la meva vida. Actualment compagín vida professional i l'artística, som Creador i Dissenyador de la Línia «Slowshop» Dragonets., Gestionada amb el sistema de cooperativa d'impuls empresarial. Facebook: Antoni Andreu Ferriol Mora i Dragonets

Alexandre Charles Rolland

Arenaler llonguet, dissenyador gràfic, friqui de les noves tecnologies i apassionat per l'urbanisme i la mobilitat sostenible. Vaig arribar a Inca, expulsat per la gentrificació de Palma i per estudiar una FP de preimpresor al CEPA Francesc de Borja Moll. Ara 4 anys després, tenc el convenciment de què Inca, amb idees creatives i intervencions valentes, pot esdevinir un lloc de trobada, educatiu, de salut, d'oci, cultura, compres, gestió administrativa i nexe de mobilitat del Raiguer. Per això em presento a les primàries i poder aportar l'experiència que m'ha aportat la feina realitzada a diverses campanyes electorals i a les institucions; al grup municipal de Palma i la Conselleria de Serveis Socials.

Joan Fornés Comas

De La Vila vivint a Inca des de fa més de 15 anys. Pare d’un futbolista de 13 i una feminista-ecologista-vegetariana de 17. Sa mare i jo fem el que podem. Compromès amb la vida municipal des dels 16 anys participant en la revista Santa Margalida, diverses associacions i l’organització de festes locals. Som directiu d’un club esportiu i una AMIPA. Crec que la política ha de ser de proximitat i justa. Dic el que crec i faig el que dic. Les TIC són la meva passió i la meva feina; una sort. Vaig a córrer quan puc. Puc aportar a MES la meva energia, compromís i experiència per a que Inca sigui MÉS.

M. Antònia Sancho Tomàs

Nascuda a Inca fa 44 anys. Mare, dona, treballadora i en constant formació. He acceptat amb il·lusió el repte d’incorporar-me com a regidora de MÉS els darrers mesos de legislatura. Amant de les ciències, de la música i de la nostra cultura. Des de l’any 2002, cantaire activa de l’Orfeó l’Harpa d’Inca.

Helena Cayetano Gómez

Sóc llicenciada en Història del l’Art per la UIB i professora de secundaria des de 2004. Nascuda a Salamanca el 31 d’octubre de 1975 i ben orgullosa d’ésser de les illes, he viscut la seva infància i adolescència a Eivissa i a Inca des de 2006, on han nascut el meu nen i nena. Quan va néixer la menuda em vaig implicar amb les malalties poc freqüents i sóc membre de l’Associació Espanyola de Mastocitosi i Malalties Relacionades des de 2011. Al 2013 vaig rebre el Premi voluntariat en Mastocitosi, atorgat per l’AEDM, en agraïment per l'ajuda prestada a tantes persones amb patologies mastocitàries a les xarxes socials. Defensora de l’Educació i la Sanitat Pública i preocupada pels temes d’Igualtat i el Benestar Socials, sobretot dels col·lectius més vulnerables.

Núria Nadal Camprubí

Inquera, mare i pedagoga. Treballadora de l'Ajuntament d'Inca des de fa 15 anys a l'àrea de serveis socials i, els darrers tres anys, ho faig com a responsable de l'àrea de formació, ocupació i treball. Som defensora del servei públic i d'una nova política, capaç de fer gestió responsable, que defensa i representa els interessos de tots els col·lectius, especialment d'aquells més vulnerables. La nostra ciutat mereix una gestió que impulsi el seu desenvolupament econòmic i social, amb una visió innovadora i moderna. Som una entusiasta del projecte de la Ciutat dels Infants, però també de tots aquells que contribueixen a construir una ciutat MÉS participativa, respectuosa i sostenible.

Catalina Estrany Vidal

Vaig néixer a Inca l'any 1972. Estic casada i sóc mare de quatre fills. Mestra i psicopedagoga, exerceixo actualment a l'Ies Berenguer d'Anoia com a tutora de l'aula d'Educació Especial (UEECO) des de fa tretze anys. Particip en l'Amipa de l'Escola Municipal de Música Antoni Torrandell. M'agrada dibuixar i pintar, llegir, escoltar música clàssica i viatjar sempre que les condicions familiars ho permeten. Crec en la defensa dels Drets Humans tipificats en la Declaració Universal i malferits en aquests moments molt aprop nostre. Crec en els valors de la llengua i la cultura catalana a Mallorca, en la defensa del medi ambient i en l'educació com a una eina imprescindible per aconseguir aquests objectius. I consider el projecte de Més vàlid per portar-ho a terme.

Aina Ferrer Torrens

Som professora i em trobareu a la secretaria del CEPA Es Raiguer a Binissalem. De tant en tant procur trobar un temps per escriure, també faig llistes de coses per fer i em satisfà posar creuetes a les tasques enllestides tot i que en restin d’altres per acabar. Ma mare, com tantes dones, va sembrar la terra i la va estimar. Conscient, com ella, de la importància de treballar i perseverar vull fer costat als companys que han fet possible tants fruits aquesta legislatura. Però hi ha qui juga a confondre, a fer creure que és justícia la que sotmet o que és blanc el que, de fet, és negre i vol el retorn al passat... MÉS que mai calen mans i sobren mentides i privilegis. Cal persistir en la il·lusió i en la feina per teixir el futur. Cada dia és un termini i una possibilitat.